Albumet "STAUT" kritikerrost med høye terninger

ANMELDELSER AV DEBUTALBUMET "STAUT" HAR GITT 5 stk 5'ere og 1 stk 6'er!

Gutta i STAUT melder at de er overveldet over alle hyggelige anmeldelser og tilbakemeldinger på debutabumet "STAUT"

De høye terningene er kommet fra avisene Stavanger Aftenblad, Trønderavisa, Østlendingen, Avisa Valdres, Gudbrandsdølen Dagningen og Varden.

I tillegg er de meget glade for VG's terning og uttalelse av Stein Østbø: "Valdrisene har fått sin Nordstoga..., gruppa avslører et overskudd og en oppfinnsomhet som skal gjøre det spennende å følge dem fremover."

samt NRKs uttalelse i programmet "Norsk på Norsk" v/Atle Bredal "Sterke låter med allsangpotensiale..., en flott og høyreist 7'er!"

Gruppa debuterte på 17.plass på VG-lista og ble liggende på lista i mange uker, og de var også listet i 12 uker i sommer på NRK P1's spilleliste med låta "Då e leita".

Gruppa er for tiden midt i en sommerturnè over det ganske land - riktignok en sommerturnè som ser ut til å strekke seg langt utover høsten.

Vokalist Gaute Ausrød avslører at gruppa har det veldig moro og trives med å være på veien og spille konserter. "Motivasjonen til å lage nye låter øker i takt med alle de hyggelige tilbakemeldingene.., og så er det dritkult å skrive autografer for alle de pene jentene" sprudler han under en svett STAUT-hatt etter avholdt konsert.

".. og vi setter veldig stor pris på alle de STAUTe platekjøperne og det syngende publikummet - det er disse som inspirerer oss til å lage musikken" sier Ørnulf Juvkam Dyve

Plate-anmeldelsene kan også leses under "Bildegalleri".